GOD JUL!

Christmas Queering Sápmi

Vi är nog inte ensamma om att längta till julledigheten nu. Tänk, oceaner av ledig tid, myspys med familjen, god mat och tid att läsa de där böckerna som lagts på hög under året. Särskilt en bok med mycket vackra bilder, spännande levnadsöden och kärleksskildringar. Som av en händelse är det just sådana böcker vi älskar och som vi erbjuder här på Qub Förlag.

Passa på du också att plöja igenom Queering Sápmi-boken. Eller varför inte ge den till hela släkten i julklapp? Vem i din familj tror du behöver läsa den mest? Din queera brorson, din inskränkta moster eller kanske du själv?Hursomhelst så önskar vi på Qub Förlag dig en riktigt god jul! Vila. Bryt en norm eller två. Men framförallt, njut!

Hälsningar Elfrida och Sara

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.